back

03 жовтня 2014

Централізована бібліотечна система відзначила професійне свято та 90-річчя районної бібліотеки

3 жовтня в затишній атмосфері читальної зали центральної районної бібліотеки пройшли урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та 90-річчя центральної районної бібліотеки.

Привітав колектив бібліотечної системи з професійним святом та поважною датою історичного шляху районної бібліотеки голова райдержадміністрації Іван Тютюнник, зазначивши важливість бібліотечної роботи щодо формування освіченої, розвиненої нації. Вручив керівник відзнаки райдержадміністрації та подарунок з нагоди святкової дати.

Привітала бібліотекарів та вручила відзнаки кращим за професією і подарунок голова районної ради Лариса Татарченко, акцентувавши на важливості краєзнавчого напрямку роботи закладу. Щирі привітання звучали від начальника відділу культури, туризму і релігій райдержадміністрації Людмили Федоренко.

Директор Прилуцької централізованої бібліотечної системи Лідія Левченко, яка вже 20 років очолює заклад, провела учасників урочистої зустрічі сторінками 90-річної історії закладу, акцентувала на сучасних досягненнях і проблемах, подякувала за розуміння і підтримку владу, меценатів і спонсорів, а особливо – читачів, і висловила надію на подальшу співпрацю.

В ході теплого, невимушеного святкового спілкування бібліотекарів, читачів, численних гостей, серед яких відомі земляки, депутати обласної, районної ради, краєзнавці, меценати звучали щирі слова підтримки і найкращих побажань миру, добра, творчих успіхів і генерації нових ідей задля духовного збагачення жителів приудайського краю. Головним же побажанням колективу було й надалі об’єднувати навколо книги, сучасних джерел інформації свідомих і мислячих особистостей, а ще - продовжувати утримувати лідируючі позиції в області.

Провела урочисту зустріч у стінах прилуцької книгозбірні району заступник директора Валентина Тарасенко.













Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/