09 лютого 2015

 

Повідомлення про корупційне правопорушення

 

Відповідно до статті 53 Закону України “Про запобігання корупції” та враховуючи положення Методичних рекомендацій щодо організації роботи із повідомленнями про корупцію, внесеними викривачами, затверджених рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 06.07.2017 № 286, з метою виявлення та недопущення можливих проявів корупції, або неправомірних дій з боку посадових осіб.

Прилуцька районна державна адміністрація забезпечує умови для повідомлень про порушення вимог Закону, внесеними викривачами телефоном, засобами поштового та електронного зв’язку, на особистому прийомі.

Телефон довіри сектору з питань запобігання та виявлення корупції Прилуцької районної державної адміністрації  063-044-06-45.

 

Порядок отримання повідомлень

Повідомлення про порушення вимог Закону може бути як письмовим, так і усним.

Повідомити про корупцію можна:

  • на поштову адресу Прилуцької РДА: 17500, вул. Київська, 220 м. Прилуки;
  • на електронну адресу:  [email protected];
  • на особистому прийомі у головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції. Дні прийому: кожен вівторок – з 9.00 до 12.00.

У разі направлення повідомлення поштою, рекомендується роботи позначку: «Про корупцію».

Повідомлення, які надходять на загальну електронну пошту Прилуцької районної державної адміністрації, іншими засобами поштового зв’язку, повинні містити наступну інформацію:

  • прізвище, ім’я, по батькові особи, яка ймовірно вчинила правопорушення, її посада;
  • текст повідомлення, що містить інформацію про факти вчинення корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення, іншого порушення Закону, яке може бути перевірено;
  • прізвище, ім’я, по батькові, адреса та підпис особи, яка надіслала повідомлення (автор повідомлення).

Усне повідомлення може надійти на телефонну лінію РДА  за номером:  063-044-06-45 працює по буднях у робочі години: з понеділка по п'ятницю – з 9.00 до 17:30.

 

 

https://legalaid.gov.ua/