back

Всеукраїнська нарада з питань агропромислового виробництва

15 вересня 2011

13 вересня на базі Прилуцького та Варвинського районів за участю заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Сеня О.В., заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації Шанойла О.М., відповідальних працівників і керівників підвідомчих організацій Мінагрополітики та продовольства України, заступників голів облдержадміністрацій з питань АПК, начальників Головних управлінь агропромислового розвитку облдержадміністрацій проведена Всеукраїнська нарада щодо особливостей проведення посіву озимих культур під урожай 2012 року та організації проведення осінньо-польових робіт.

В ході пленарної частини наради, яка відбулася в Прилуцькій районній державній адміністрації, було проаналізовано хід збирання сільськогосподарських культур та проведення комплексу осінньо-польових робіт. Виступаючі акцентували увагу на впровадженні сучасних систем обробітку ґрунту в технологіях вирощування озимих зернових культур, підготовці до сівби, організаційних заходах регіонів щодо забезпечення захисту посівів озимих культур.

В ході практичної частини на базі сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Дружба-Нова» учасники наради ознайомились з роботою центру управління виробництвом цього підприємства, технологією збирання кукурудзи на зерно, збирання кукурудзи і сорго на силос, організацією технології посіву озимої пшениці на зерно під урожай 2012 року.

Завершилась нарада оглядом організації технологічного процесу підготовки, зберігання та відвантаження зерна на елеваторі ТОВ «Елеватор-Агро» (підприємство збудоване ТОВ «Агрікор-Холдинг»).

https://legalaid.gov.ua/