back

26 травня 2016

Зустріч керівництва району з талановитими дітьми Прилуччини

26 травня відбулася традиційна зустріч керівництва району з учнями-переможцями Всеукраїнських предметних олімпіад, інтелектуальних, творчих конкурсів та спортивних змагань.

Цього року очільники району подарували обдарованим дітям подорож до перлини та життєдайного духовного джерела країни – Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця» у м. Батурин.

В дорозі з учнями проведена віртуальна екскурсія «Гетьманська столиця – місто Батурин – символ козацької доби нашої держави». Під час екскурсії у Національному заповіднику учні відвідали палац Кирила Розумовського та цитадель Батуринської фортеці. Учасники зустрічі впродовж дня пройнялися духом минулого, пройшли історичними стежками козацької доби, відчули гордість за нашу державу.

У своєму виступі голова райдержадміністрації Валентина Ковтун зазначила, що саме з молодих літ гуртується характер, і що лише в праці, в пошуку свого Я, в постійному бажанні вдосконалюватись зростають яскраві особистості.

- Ми з величезною вдячністю сприймаємо ваші перемоги і досягнення. І дуже приємно, що кожного року здобутки наших інтелектуалів, творчих і сильних юнаків і дівчат примножуються, - промовила Валентина Ковтун.

Зі словами вдячності звернувся до обдарованих учнів і голова районної ради Василь Малик.

В залі гетьманського палацу Кирила Розумовського голова районної державної адміністрації Валентина Ковтун та голова районної ради Василь Малик вручили подяки обдарованим дітям. 21 учень загальноосвітніх та позашкільних закладів району – переможці найпрестижніших інтелектуальних змагань (ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів), творчих конкурсів та спортивних змагань - були відзначені керівництвом району.

За інформацією відділу освіти райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/