back

26 травня 2016

Нарада з керівниками та фахівцями ветеринарної медицини сільгосппідприємств і керівниками мисливських та лісового господарств

26 травня на базі Прилуцької районної державної лікарні ветеринарної медицини проведена семінар-нарада за участю заступника голови райдержадміністрації Володимира Бобошко.

На нараді були присутні керівники та спеціалісти ветмедицини тваринницьких господарств району, завідуючі дільничними лікарнями та пунктами ветеринарної медицини, керівники мисливських та лісового господарств.

На порядок денний виносилися питання про виконання вимог «Інструкції з профілактики та боротьби з африканською чумою свиней» та про дотримання умов виконання положень про ідентифікацію та реєстрацію тварин. Із зазначених питань виступив начальник Прилуцької районної державної лікарні ветеринарної медицини Леонід Чечота, який зазначив про обов’язкову необхідність дотримання вимог «Інструкції з профілактики та боротьби з африканською чумою свиней» й умов положень про ідентифікацію та реєстрацію тварин.

В обговоренні питання недопущення захворювання на африканську чуму свиней взяли участь керівники мисливських та лісового господарств, які надали інформацію про депопуляцію диких свиней на підвідомчих територіях.

З інформаціями про ідентифікацію та реєстрацію тварин виступили спеціалісти сільгосппідприємств.

Підсумки семінар-наради підбив заступник голови райдержадміністрації Володимир Бобошко. Він зазначив, що при сьогоденній ситуації, яка складається з виникненням очагів захворювання на африканську чуму свиней, доречно провести виїзний семінар-навчання з практичного застосування «Інструкції з профілактики та боротьби з африканською чумою свиней» на базі ТОВ «Крок-УкрЗалізБуд».

За інформацією управління агропромислового розвитку райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/