back

27 травня 2016

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Прийміть щирі вітання зі святом Останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року, який кожному учню нашого району подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

Любі діти! Від щирого серця бажаємо Вам цікавого літнього відпочинку, змістовного дозвілля. З святковим передзвоном останнього дзвоника, починається життєва дорога в доросле і самостійне життя випускників.

Дорогі випускники, Ви - наше майбутнє і надія нації, саме завдяки вашим знанням, гідності, національній свідомості буде формуватися нове, європейське обличчя України. Попереду у вас – нові вершини та досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому ви будете самостійно приймати відповідальні рішення, що стосуються власної долі і долі всієї країни. Вірте в свої сили, якомога вдаліше зробіть професійний вибір, прагніть більшого і досягайте поставленої мети!

Глибоку вдячність в цей день висловлюємо всьому педагогічному колективу Прилуцького району, які силою думки та теплом душі творять майбутнє нашої країни, надають впевненості та оптимізму дітям і свято вірять в їх непохитну спроможність стати гідними синами й дочками України.

По-особливому урочистий та хвилюючий цей день для батьків. Сердечне Вам спасибі за мудрість, розуміння і чуйність.

Бажаємо здійснення всіх ваших мрій, задумів, сподівань. Впевнено крокуйте до нових звершень на благо рідного Прилуцького краю та всієї України!

Голова райдержадміністрації
Валентина Ковтун


Голова районної ради
Василь Малик

https://legalaid.gov.ua/