back

20 червня 2016

Святкування 500-річчя с. Лиски

19 червня жителі Лисок відзначили свято рідного села – 500-річчя від дня заснування. Чимало охочих зібралося переглянути показові виступи мотокросу, змагання позашляховиків, концертну програму, відпочити, поспілкуватися з односельцями та просто весело й цікаво провести час.

Відкриваючи офіційну частину, з теплими словами привітань до жителів села та гостей свята звернувся очільник територіальної громади Роман Ювченко. Сільський голова подякував спонсорам й активу села за допомогу в організації та проведенні заходу.

Громаду села та гостей привітав перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський, який побажав усім жителям достатку, радості, миру, любові та здоров’я, а селу – добробуту й подальшого процвітання.

В урочистій частині концертні номери перепліталися із виступами односельчан про багату історію села «Про минуле та сучасне».

Концертну програму підготували місцеві аматори сцени та запрошені учасники колективів художньої самодіяльності Ладанського будинку культури.

Після концертної програми, гості та жителі села були запрошені на масові народні гуляння. Святкування ювілею села Лиски пройшло урочисто та цікаво. Усіх присутніх пригощали смачною польовою кашею та варениками. Гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми.

Свято вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/