back

19 червня 2016

Команда державних службовців Прилуцької райдержадміністрації взяла участь у XVІ обласній літній Спартакіаді

18 червня команда від райдержадміністрації у складі 21 учасника на чолі з першим заступником голови райдержадміністрації Денисом Росовським взяла участь у ХVІ обласній літній Спартакіаді серед державних службовців обласної, районних державних адміністрацій та працівників органів місцевого самоврядування, цього ж дня відбувся Всеукраїнський «Олімпійський день». Відкривав заходи на центральному стадіоні області голова Чернігівської ОДА і за сумісництвом очільник обласного осередку Національного олімпійського комітету Валерій Куліч.

Заходи відкриття «Олімпійського дня» і спартакіади серед держслужбовців склали цілісний комплекс: пліч-о-пліч діти-вихованці спортивних шкіл і статечні працівники виконавчої та представницької влади області крокували спортивним парадом, робили «олімпійську розминку» та бігли символічну «олімпійську дистанцію». Після цих етапів та показових виступів вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл заходи «Олімпійського дня на шляху до Ріо», присвяченого найголовнішій світовій події року – Іграм XXXI олімпіади в бразильському Ріо-де-Жанейро – розвивалися окремо від змагань держслужбовців, які тривали протягом усього дня у декількох локаціях у залежності від виду спорту.

Цьогоріч рекордна кількість команд держслужбовців – 24 – вступила у боротьбу за право сформувати зі своїх учасників збірну, яка представлятиме Чернігівщину на Всеукраїнській спартакіаді.

Звертаючись до учасників спортивного вікенду – «Олімпійського дня» і Спартакіади – голова ОДА Валерій Куліч привітав усіх із яскравим спортивним дійством, побажав успіху його учасникам та висловив підтримку землякам, які представлятимуть Україну на літніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.

Про результати змагань ХVІ літньої обласної спартакіади серед державних службовців обласної, районних державних адміністрацій і працівників органів місцевого самоврл6ядування можна буде дізнатися згодом із офіційної сторінки Департаменту сім‘ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/