back

30 серпня 2016

Серпнева конференція педагогічних працівників району

30 серпня за участю голови райдержадміністрації Валентини Ковтун, першого заступника голови райдержадміністрації Дениса Росовського відбулася серпнева конференція педагогічних працівників району.

В роботі конференції взяла участь заступник начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації Олена Соронович.

Валентина Ковтун привітала освітян району та розповіла про реформування освітянської галузі району, шляхи вирішення проблемних питань районною владою, звернула увагу на необхідність забезпечення належного рівня знань, сучасні вимоги до навчальних закладів, кабінетів, відповідальність за якість освіти, зупинилася на перспективах розвитку опорних шкіл.

По питанню «Підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти у 2015-2016 навчальному році та визначення основних завдань освітньої діяльності на 2016-2017 навчальний рік» доповів Микола Бобренко – начальник відділу освіти райдержадміністрації. В обговоренні взяли участь педагоги навчальних закладів.

Олена Соронович, вітаючи педагогічні колективи Прилуччини з початком навчального року, зупинилася на проблемних питаннях освітньої галузі Прилуцького району, порівняльному аналізі основних показників району та області.

Денис Росовський підбив підсумки роботи конференції, звернув увагу на складну ситуацію в освітній галузі району та проінформував освітян про заходи, які вживає райдержадміністрація по вирішенню проблем своєчасної виплати заробітної плати, оновлення шкільного автобусного парку, подякував освітянам та всім, хто брав участь, за відповідальну та плідну працю у підготовці навчальних закладів до нового навчального року.

https://legalaid.gov.ua/