back

24 вересня 2016

Прилуччина ярмаркує

Вже стало доброю традицією щорічно ярмаркувати разом жителям міста і району, бо Воздвиженський ярмарок завжди об’єднує наші громади.

Перед присутніми виступили міський голова Ольга Попенко, народний депутатат України Валерій Дубіль, голова Прилуцької районної ради Василь Малик, заступник голови товариства "Чернігівське земляцтво" в м.Києві Микола Борщ.

Після урочистого відкриття ярмарку на центральній площі в.о. голови райдержадміністрації Володимир Бобошко, перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський, керівник апарату Лілія Нікітченко, голова районної ради Василь Малик, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, депутати обласної, міської та районної рад, прилучани та численні гості ярмарку вирушили ярмаркувати.

А розгулятися було де. Було представлене ярмаркове хореографічне дійство «Рушник – то доля, вишита на полотні», учасникам ярмарку було продемонстровано легенду української кухні – Пан Вареник, де всім охочим пропонували скуштувати вареники на різний смак, розважитися, як дорослі, так і малі, мали можливість на конкурсно-розважальній програмі «Ходить гарбуз по городу…» та у містечку дитячих розваг відповідно.

І скупитися було де. Це приблизно 1200 торгових точок на виставці-продажі виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів різних регіонів України, продуктів рослинництва та тваринництва, продовольчих та промислових товарів.

Концертною програмою прилучан та численних гостей ярмарки розважали протягом дня фольклорні колективи України, творчі колективи міста та на завершення відбувся гала-концерт переможців першого Всеукраїнського відкритого фестивалю-конкурсу «Твій шанс».

На Воздвиженському ярмарку всі охочі мали можливість поторгуватися, почастуватися поспівати та повеселитися від душі, на те й ярмарок.

Хто не встиг здобути приємні враження в суботу, ярмарок продовжить свою роботу 25 вересня у неділю, де учасникам ярмарку буде представлено спортивно-розважальну програму «Козацькому роду нема переводу» та діятимуть ще торгові точки.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадмінітрації

https://legalaid.gov.ua/