back

26 вересня 2016

Господарства району долучилися до Прилуцького міжрегіонального Воздвиженьского ярмарку

Традиційний Воздвиженський ярмарок, який щорічно проводиться в м.Прилуки напередодні релігійного свята Воздвиження Чесного і Животворного Хреста Господнього, широко відомий не тільки на Чернігівщині, а й далеко за її межами. Тому і кількість його учасників збільшується з кожним роком.

На ярмаркових експозиціях проводяться виставки-продажі виробів декоративно-прикладного мистецтва, продаж різноманітної промислової, сільськогосподарської продовольчої продукції, бізнес-презентації, укладаються договори на співпрацю. А ще ярмарок – це велике культурне свято з численними театральними, фольклорними та музичними заходами, виставками та експозиціями освітніх закладів та установ культури, різноманітними змаганнями та конкурсами.

Традиційно в ярмаркових заходах беруть участь господарства Прилуцького району. І цієї осені на Воздвиженський ярмарок прибули із своєю продукцією представники особистих селянських та фермерських господарств району та окремих сільськогосподарських підприємств.

Зокрема, це: ТОВ «Крок-УкрЗалізБуд», ПрАТ «Прилуцький хлібозавод», ТОВ «Прилуцький хлібодар», СТОВ «Цукровик», ТОВ «Прилуцький птахоком-бінат», ТОВ ВКП «Прилуки-Агропереробка», СФГ «Промінь», ПП Крило ТОВ «Рибне господарство «Удайцівське», ПАТ«Линовицький цукрокомбінат «Красний», Прилуцька дослідна станція ІС НААН.

Вони представили якісну продукцію власного виробництва та вирощену у своїх господарствах.

Це і різноманітні олії, макаронні вироби, борошно, крупи, напівфабрикати, молочну та м'ясну продукцію. хлібобулочні та кондитерські вироби, свіжу рибу. А ще були виставлені на продаж декоративні дерева, однорічні квіти, лікарські трави, овочі та фрукти.

Відвідувачі ярмарку в черговий раз змогли пересвідчитись, яким багатим і гостинним є наш Прилуцький край, якою родючою і щедрою є наша Прилуцька земля.

За інформацією управління агропромислового розвитку райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/