back

21 жовтня 2016

Проведено семінар – тренінг для посадових осіб місцевого самоврядування та державних службовців райдержадміністрації

21 жовтня під головуванням голови райдержадміністрації Валентини Ковтун пройшов семінар – тренінг «Основи стратегічного планування розвитку територій та проектного менеджменту», який провели: Чабак Людмила – учений секретар Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій та Олексенко Римма – керівник громадської організації «Агентство регіонального розвитку». Участь у семінарі прийняли фахівці районної ради та райдержадміністрації, голови сільських, селищних рад.

Під час навчання слухачам були надані практичні поради щодо принципів та підходів до співробітництва з європейськими інституціями, міжнародними фінансовими та донорськими організаціями, окреслені основні вимоги, яким повинні відповідати новостворені проекти.

Особлива увага була зосереджена на конкурсному відборі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватись у 2017 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Роз’яснені вимоги та критерії до відбору проектів, новації здійснення оцінювання.



За інформацією відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/