back

24 жовтня 2016

Щотижнева нарада в райдержадміністрації

24 жовтня голова райдержадміністрації Валентина Ковтун провела щотижневу робочу нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівником апарату райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб, в ході якої були обговорені питання життєдіяльності району на поточний тиждень та на найближчу перспективу.

Зокрема, були розглянуті питання виконання показників Програми економічного та соціального розвитку району на 2016 рік у галузі сільського господарства, промисловості, бюджету, функціонування закладів освіти, охорони здоров’я, виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери, розрахунки за енергоносії.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, були питання: про хід проведення осінньо-польових робіт у галузі сільського господарства, про хід виконання комплексних заходів з підготовки закладів району бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років, про стан ремонтних робіт в закладах гуманітарної сфери, заготівля овочів для закладів охорони здоров’я, про підготовку та проведення у районі заходів з нагоди 72-ої річниці визволення України від нацистських окупантів. По закінченню наради керівник апарату райдержадміністрації зробила ряд оголошень.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді дані ряд доручень.

Цього дня голова райдержадміністрації Валентина Ковтун взяла участь у відео-нараді під головуванням Валерія Куліча – голови Чернігівської обласної державної адміністрації.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/