back

02 грудня 2016

Засідання Громадської ради при райдержадміністрації

02 грудня в малій залі райдержадміністрації відбулося засідання Громадської ради при Прилуцькій райдержадміністрації.

На засіданні Громадської ради було розглянуто ряд питань і прийняті відвідні рішення.

Про проект Програми економічного і соціального розвитку Прилуцького району на 2017 рік – доповіла Валентина Корнієнко – начальник відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності райдержадміністрації. По даному питанню прийняте рішення інформацію доповідача взяти до відома та рекомендувати відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності райдержадміністрації доопрацювати проект Програми та подати на розгляд сесії районної ради.

Про надання пільг населенню району відповідно до діючого законодавства в 2016 році – проінформувала Лариса Гальчук - заступник начальника - начальник відділу персоніфікованого обліку, по роботі з Пенсійним фондом, у справах інвалідів та захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи управління соціального захисту населення райдержадміністрації. Прийняті рішення: інформацію доповідача взяти до відома та рекомендувати відділу персоніфікованого обліку, по роботі з Пенсійним фондом, у справах інвалідів та захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи управління соціального захисту населення райдержадміністрації продовжити роботу по наданню пільг населенню району відповідно до діючого законодавства.

Про проведення у районі заходів до Дня пам’яті жертв геноциду Українського народу 1932-1933 років, голодоморів 1921-1922, 1946-1947 років в Україні проінформувала Тетяна Мирвода - начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації.

Про співпрацю райдержадміністрації та інститутів громадянського суспільства району. Про формування ініціативної групи з питань формування нового складу громадської ради доповіла Тетяна Мирвода - начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації. У ході проведеного засідання було обрано та затверджено склад ініціативної групи з підготовки проведення установчих зборів по формуванню складу громадської ради.

Провів засідання голова Громадської ради Сергій Добренький.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/