back

02 грудня 2016

Вогник любові зігріє серця

Щороку на початку грудня у Міжнародний день інвалідів ми разом з усією світовою спільнотою ще раз переосмислюємо все, що зроблено на підтримку людей з особливими потребами, і консолідуємо наші зусилля задля їх гармонійної інтеграції у сучасне суспільство.

Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов'язок перед людьми з особливими потребами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Ці люди – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що все буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти. І хто допомагає. Переймаючись буденними проблемами ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року, не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди і вони потребують допомоги і уваги.

2 грудня в районному будинку культури Прилуцький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки райдержадміністрації вкотре зібрав дітей даної категорії. До гостей заходу з вітальним словом звернулася голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, директор Центру СССДМ Наталія Дементєва та мама одного з учасників заходу Олена Антоновська.

Дійство проходило в дружній атмосфері: діти з задоволенням брали участь в конкурсах, іграх, розмальовкою аквагримом, переглянули лялькову виставу. Актори на ходулях звеселили свято і подарували незабутні враження дітям. Перлини творчості дітей з особливими потребами можна було побачити на виставковому стенді «Повір у себе»: малюнки, художня вишивка, вироби з бісеру, декупаж. Вихованці районного Будинку школяра підготували концертно-розважальну програму для гостей.

Жоден учасник не залишився без солодощів.

Прилуцький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

https://legalaid.gov.ua/