back

17 січня 2017

Щотижнева нарада в райдержадміністрації

17 січня перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський провів щотижневу робочу нараду з заступником голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб, в ході якої були обговорені питання життєдіяльності району на поточний тиждень та на найближчу перспективу.

Зокрема, були розглянуті питання виконання показників Програми економічного та соціального розвитку району за 2016 рік у галузі сільського господарства, промисловості, бюджету, функціонування закладів освіти, охорони здоров’я, виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери, розрахунки за енергоносії.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, були питання: про стан справ у галузі сільського господарства, роботи промислових підприємств,стану перевезення населення району, про роботу закладів району бюджетної сфери в осінньо-зимовий період 2016-2017 років, стану розчищення доріг, здійснення державних закупівель через систему «ProZorro», проведення заходів з нагоди Дня Соборності України.

Керівник апарату райдержадміністрації Лілія Голосова зупинилася на питанні підготовки проведення 25 січня засідання колегії.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді дані ряд доручень.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/