back

16 березня 2017

Засідання районної координаційної ради з питань взаємодії суб’єктів соціальної роботи із сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах

Під головуванням в.о. голови райдержадміністрації Дениса Росовського в райдержадміністрації 16 березня відбулося засідання координаційної ради з питань взаємодії суб’єктів соціальної роботи із сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах.

У роботі ради взяли участь представники Прилуцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; правоохоронних органів; структурних підрозділів райдержадміністрації: служби у справах дітей, сектору у справах сім’ї, молоді та спорту, управління соціального захисту населення, відділу освіти.

На засіданні розглянуті питання:

- Виявлення, проведення оцінки потреб у наданні соціальних послуг та обстеження матеріально-побутових умов сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (доповіла Наталія Дементєва, директор Прилуцького районного ЦСССДМ);

- Звіт спеціалістів Центру про проведену роботу із сім’ями та особами, які перебувають на соціальному супроводі; про зняття сімей та осіб із соціального супроводу. Розгляд та затвердження справ сімей та осіб, які доцільно взяти на соціальний супровід.(доповіли спеціалісти та фахівці із соціальної роботи ЦСССДМ).

- Про соціальні виплати сім’ям з дітьми у 2017 році. (доповіла Валентина Колосова, начальник відділу адресних соціальних виплат управління соціального захисту населення райдержадміністрації).

При підведенні підсумків засідання Денис Росовський звернув увагу працівників Прилуцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, сектору у справах сім’ї, молоді та спорту, управління соціального захисту населення, відділу освіти, правоохоронних органів на посиленні профілактичної роботи із сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах та з дітьми, схильними до правопорушень та дав ряд доручень.

За інформацією Прилуцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

https://legalaid.gov.ua/