back

20 березня 2017

Загальні збори жителів Краслянської громади

18 березня відбулися загальні збори Краслянської громади. У сходах взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, голова районної ради Василь Малик, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, представники господарюючих суб’єктів – Олег Швидченко – директор ТОВ «Агрікор Холдинг», депутати обласної, районної та місцевої рад. Сільський голова Роман Ювченко прозвітував про виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади в 2016 році, ознайомив з плановими завданнями розвитку населених пунктів на 2017 рік, охарактеризував роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території сільської ради.

Жителі сіл активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, забезпечення благоустрою території, збільшенні орендної плати за земельні частки (паї), медичного, культурного обслуговування населення, проведення вуличного освітлення по населених пунктах сільської ради.

В ході зборів виступив керівник ТОВ «Агрікор Холдинг» Олег Швидченко, який гарантував подальшу співпрацю з територіальною громадою, ознайомив із планами на 2017 рік. Звертаючись до присутніх, в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський та голова районної ради Василь Малик звернули увагу на добровільне об’єднання територіальної громади, наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, роботи закладів культури, освіти, медицини, а також наголосили на подальшій плідній співпраці інвесторів з територіальною громадою з метою наповнення місцевого бюджету, покращення рівня життя сільського населення.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/