back

21 березня 2017

В районі продовжуються загальні збори (сходи) громадян

20 березня відбулися загальні збори (сходи) Бубнівщинської громади. У сходах взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, голова районної ради Василь Малик, представники господарюючих суб’єктів, депутати районної та місцевих рад.

Під час зустрічі сільський голова Любов Ференц ознайомила присутніх з роботою органу місцевого самоврядування, прозвітувала про свою діяльність, про стан соціально-економічного розвитку територіальної громади за підсумками 2016 року та перспективи на 2017 рік.

Жителі громади активно долучилися до обговорення питань життєдіяльності села. Підняті питання стосувалися в основному ямкового ремонту дороги Линовиця – Бубнівщина, проведення вуличного освітлення по селу, ремонт даху будинку культури, благоустрою населеного пункту.

В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський звернув увагу на питання добровільного об’єднання територіальних громад, його переваги, наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, реформування медичної, освітньої галузей в районі, зупинився на співпраці з інвесторами, надав роз’яснення щодо оплати за спожиту електроенергію власниками житла.

Голова районної ради Василь Малик також наголосив на необхідності об’єднання територіальної громади, подальшого проведення вуличного освітлення сільської ради.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/