back

20 березня 2017

В райдержадміністрації проведено засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

20 березня відділом цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами оборонної і мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації було проведено засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На комісії було розглянуто наступні питання:

1. Про спалах гострих кишкових інфекційних захворювань.

2. Про стан реалізації заходів, передбачених районною Програмою забезпечення пожежної безпеки на території Прилуцького району на 2016-2020 роки.

3. Щодо влаштування автоматизованих систем раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення у разі їх виникнення (АСРВНС) на об’єктах підвищеної небезпеки Прилуцького району.

4. Ініціювання розгляду питань виконання планів заходів готовності до пропуску льодоходу, паводку та повені на засіданнях комісій з питань ТЕБ та НС.

5. Щодо профілактики загибелі людей на воді та пожежах в природних екосистемах.

6.Щодо забезпечення власниками (орендарями) автомобільних заправних станцій (комплексів) вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки.

7. Про стан пожежної безпеки об’єктів з масовим перебуванням людей.

8.Щодо створення підрозділів ДПО на території Прилуцького району.

9. Питання щодо винесеної постанови про застосування запобіжних заходів на склад зберігання зерна ТОВ «Прилуцький хлібодар» за адресою: Прилуцький район, с. Лісові Сороченці, вул. Домонтовича, 90.

По вищевказаним питанням доповідали представники Прилуцького міськрайонного відділу Управління державної служби з надзвичайних ситуацій України у Чернігівській області та Управління Держпродспоживслужби в Прилуцькому районі.

За результатами доповідей та з урахуванням обговорення, комісією прийнято відповідні рішення щодо порушених питань.

За інформацією відділу цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами оборонної і мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/