back

22 березня 2017

Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках-2017» триватиме з 21 березня (Міжнародний день лісів) до 15 квітня (День довкілля)

Завжди гарним подарунком до цих свят є проведення щорічної Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», ініційованої Державним агентством лісових ресурсів України та Товариством лісівників України.

Вже традиційно, до акції приєднався і Прилуцький держлісгосп. Директор підприємства Анатолій Данько, напередодні зазначив, що мета цієї акції не лише посадити якомога більше дерев, а й привернути увагу громадськості до проблем збереження та відтворення лісів, виховати у підростаючого покоління шанобливе ставлення до природи, підвищити довіру суспільства до діяльності лісового господарства. Тому заздалегідь сплановані заходи, із залученням дітей, учнівської молоді, представників державної адміністрації, органів місцевого самоврядування, відбуватимуться в усіх лісництвах підприємства.

Садіння лісу в межах акції, це завжди свято, адже до посадки долучаються люди, які не причетні до професії лісівника, але прагнуть поспілкуватися з природою та зробити свій внесок у примноження зелених скарбів. Напевне тому, з кожним роком, все більше бажаючих приєднатися до таких заходів.

21 березня до акції долучилися відповідальні працівники райдержадміністрації, виконавчого апарату районної ради на чолі з головою районної ради Василем Маликом, заступником голови районної ради Наталією Єгоровою, працівники держлісгоспу та учнівський колектив Лісовосорочинської ЗОШ. Лісівники разом з усіма запрошеними посадили в Кам’янському лісництві на площі 2 га близько 10 тис. шт. сіянців сосни кримської.

І діти, і дорослі дружно працювали на славу лісу, який стане живим посиланням майбутнім поколінням.

Лісові культури будуть рости і через роки радувати своєю величчю та красою, а кожен учасник, напевне, назавжди запам’ятає день, коли зробив особистий внесок в озеленення рідного краю.

Адміністрація лісгоспу висловлює щиру подяку всім, хто приєднався до посадки лісу в рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» та сподівається, що з кожним роком, бажаючих зробити таку гарну справу, ставатиме більше.

За інформацією відділу інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/