back

23 березня 2017

Керівникам сільськогосподарських підприємств

Запрошення на Дні агротехнологій

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» та агенція AgriEvent запускає серію заходів – демонстрації передових технологій з основних технологічних операцій: ґрунтообробітку, посіву, внесення засобів захисту рослин, оранки та збирання. На заходах буде презентовано роботу сільськогосподарської техніки міжнародних лідерів-виробників, генераторів аграрних технологій. Події відбуватимуться за активної участі членів УКАБ та всіх агровиробників, які зацікавлені у їх запровадженні.

Дні агротехнологій УКАБ – це платформа, що надає можливість задати аграріям тренд та показати ноу-хау аграрної галузі. На заходах будуть продемонстровані технології, які стануть актуальними у найближчому майбутньому.

Участь для аграріїв – БЕЗКОШТОВНА.

Дні агротехнологій УКАБ – це:

- можливість протестувати в польових умовах сільськогосподарську техніку провідних світових виробників, здійснити її тестування та оцінку;

- демонстрація нових технологій в сільськогосподарському машинобудуванні;

- 200+ учасників-агровиробників із центральних регіонів країни;

- спілкування з директорами з виробництва, головними агрономами, головними інженерами 20 найбільших агрохолдингів України – членів УКАБ із земельним банком близько 4 млн. га.

Дата проведення: перший модуль з передпосівного ґрунтообробітку стартує 30 березня 2017 року. Місце проведення: ТОВ «АгроКІМ» (IMK).

За детальною інформацією звертайтеся, будь ласка, до команди організаторів: Артем Демченко, менеджер проекту, 096-072-06-71, [email protected]. Олександр Радченко, менеджер проекту, 097-642-18-48, [email protected].

https://legalaid.gov.ua/