back

24 березня 2017

В районі продовжуються загальні збори (сходи) громадян

23 березня на території Валківської сільської ради відбулися загальні збори громадян. У сході взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, голова районної ради Василь Малик, Галина Назарина - керівник служби соціальної політики і комунікацій СТОВ «Дружба-Нова» по Прилуцькому регіону, депутати районної та місцевої рад.

Зі звітом про економічний та соціальний розвиток громади за минулий рік та основними завданнями виконавчого комітету на 2017 рік виступив Валківський сільський голова – Михайло Дмитрієвський, який зупинився на роботі закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території сільської ради.

Жителі сіл Валківської сільської ради активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, забезпечення благоустрою території, ямкового ремонту дороги Валки – Боршна (власник Облавтодор), встановлення твердопаливного котла у Валківській ЗОШ І-ІІІ ступенів та будинку культури.

В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський підняв питання щодо добровільного об’єднання територіальних громад, його переваги, наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, затвердження відповідних програм, співпраці з інвесторами.

Голова районної ради Василь Малик детально зупинився на питанні об’єднання територіальних громад, необхідності ремонту доріг.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/