back

24 березня 2017

Загальні збори жителів Товкачівської, Погребівської громад

24 березня на території Товкачівської та Погребівської сільських рад відбулися загальні збори громадян. У сходах взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, голова районної ради Василь Малик, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, представники господарюючих суб’єктів: Олег Власенко - заступник директора СТОВ «Дружба – Нова», Дмитро Правдивець – фізична особа-підприємець, Анатолій Крило – голова ФГ «Промінь», Анатолій Мринський – керівник ТОВ «Агрофірма «Миколаївка», представники ФГ "Світанок", ФГ «Зоря», депутати обласної та місцевих рад.

Товкачівський сільський голова Євгенія Рішко та Погребівський сільський голова Володимир Хоменко представили своїм громадам детальний звіт проведеної роботи за 2016 рік, доповівши про витрати та надходження до сільського бюджету, роботу та утримання об’єктів соціальної сфери, ознайомивши присутніх з планами на майбутнє та окремо зупинившись на питаннях, які найбільше турбують громадян.

Місцеві жителі активно долучилися до обговорення питань життєдіяльності громад. Найбільше їх хвилювали такі питання, як збільшення орендної плати за оренду земельних часток (паїв), ямковий ремонт доріг, забезпечення благоустрою території.

В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський у своєму виступі підняв питання щодо добровільного об’єднання територіальної громади, його переваги, реформування медичної галузі в районі, співпраці громади з інвесторами, щодо наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, роботи закладів освіти, культури, медицини.

Загальні збори громади в с.Товкачівка.

Загальні збори громади в с.Погреби.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/