back

27 березня 2017

Тривають сходи громадян у територіальних громадах району.

Сьогодні, 27 березня на території Нетяжинської сільської ради відбулися загальні збори громадян.

У сході жителів взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, голова районної ради Василь Малик, представники господарюючих суб’єктів Максим Пономаренко – керівник ТОВ «АгроКім», юрист ПАФ «Агро-світ», депутати районної та місцевої ради.

Під час зустрічі в.о. сільського голови Світлана Федоренко ознайомила присутніх з роботою органів місцевого самоврядування, прозвітувала про свою діяльність, про стан соціально-економічного розвитку територіальної громади за підсумками 2016 року та перспективи на 2017 рік.

В ході зборів виступив керівник ТОВ «АгроКім» Максим Пономаренко, який гарантував подальшу співпрацю з територіальною громадою, ознайомив із планами на 2017 рік.

Місцеві жителі активно долучилися до обговорення питань життєдіяльності громади. Найбільше їх хвилювали ямковий ремонт дороги з твердим покриттям Нетяжино – Рудівка (власник – Облавтодор), благоустрою населених пунктів, відсутність дільничого інспектора поліції.

Звертаючись до присутніх, в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський та голова районної ради Василь Малик звернули увагу на добровільне об’єднання територіальної громади, наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, а також наголосили на подальшій плідній співпраці інвесторів з територіальною громадою з метою наповнення місцевого бюджету, покращення рівня життя сільського населення.

https://legalaid.gov.ua/