back

29 березня 2017

Загальні збори жителів Мазківської, Піддубівської громад

28 березня на території Мазківської та Піддубівської сільських рад відбулися загальні збори громадян. У сходах взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, голова районної ради Василь Малик, представники господарюючих суб’єктів: Михайло Андрієвський – генеральний директор ТОВ «Крок-УкрЗалізБуд»,Едуард Крисенко – керуючий відділком ТОВ «Агрікор Холдинг», Микола Кошовий – інженер з техніки безпеки ТОВ «Крок-УкрЗалізБуд», депутати районної та місцевих рад.

Зі звітом про економічний та соціальний розвиток територіальних громад за минулий рік та напрямками роботи виконавчих комітетів на 2017 рік виступили: Мазківський сільський голова – Галина Бербушенко та Піддубівський сільський голова – Василина Федоренко, які охарактеризували роботу закладів соціальної сфери, підприємств, що функціонують на підвідомчих територіях.

Жителі сіл Мазківської сільської ради активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, забезпечення благоустрою території, ямкового ремонту дороги комунальної власності по вул. Миру в с. Мазки, збільшення орендної плати за оренду земельних часток (паїв).

Найактуальніші проблеми, котрі озвучили жителі Піддубівської сільської ради під час сходу, це ямковий ремонт дороги Піддубівка- Пологи, , збільшення орендної плати за оренду земельних часток (паїв), благоустрій території населених пунктів.

В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський у своєму виступі підняв питання щодо добровільного об’єднання територіальної громади, його переваги, реформування медичної галузі в районі, співпраці громади з інвесторами, щодо наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади.

Голова районної ради Василь Малик детально зупинився на питанні об’єднання територіальних громад, необхідності ремонту доріг.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/