back

29 березня 2017

Загальні збори жителів Білошапківської, Новогребельської громад

29 березня в с. Білошапки та с. Нова Гребля відбулися загальні збори громадян, на яких Білошапківський сільський голова Ганна Монька та Новогребельський сільський голова Микола Тарасенко прозвітували про пророблену роботу в 2016 році, виконання бюджету та ознайомили присутніх з основними завданнями на 2017 рік.

На сході були присутні: в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, голова районної ради Василь Малик, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, представники господарюючих суб’єктів: Олександр Шаманський – заступник генерального директора Українського Аграрного Холдингу з питань соціального розвитку, Валентина Тарасенко – директор ТОВ «Яблунівка», Сергій Свириденко – керівник СТОВ «Цукровик», депутати районної та місцевих рад.

В ході зборів виступили керівники сільськогосподарських підприємств, які ведуть виробничо-господарську діяльність на даних територіях, проінформували громади про роботу та гарантували подальшу співпрацю.

Місцеві жителі активно обговорили питання життєдіяльності громад. Найбільше їх хвилювали такі питання, як неякісний телефонний зв’язок, ямковий ремонт доріг, заборона спалювання сухої трави, збільшення орендної плати за оренду земельних часток (паїв) до 8% з обов’язковим укладанням додаткових угод.

В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський у своєму виступі підняв питання щодо добровільного об’єднання територіальної громади, його переваги, реформування медичної галузі в районі, співпраці громади з інвесторами, щодо наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/