back

13 квітня 2017

Багатодітна сім'я з Прилуччини отримала подарунок

Сьогодні, 13 квітня в переддень Великодня, в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський спільно з в.о. керівника апарату райдержадміністрації Антоніною Стукаловою завітали до багатодітної сім'ї Нікогда, що проживає в с. Знам'янка Прилуцького району. Денис Росовський привітав родину від імені голови Чернігівської обласної державної адміністрації Валерія Куліча та керівництва Прилуцької районної державної адміністрації з наступаючим Великим Днем Світлого Христового Воскресіння та вручив їм двоярусне дитяче ліжко з матрацами.

Це стало можливим завдяки реалізації комплексної обласної програми підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2016 року, яка фінансувалася за кошти обласного бюджету та спрямована для покращення соціально-побутових умов проживання багатодітних сімей, в яких виховується 5 і більше дітей.

Багатодітна мати Нікогда Ірина виховує сама 5-х синів. Очільник району подякував за те, що в сьогоднішній складний час вона дбає про їх майбутнє, не лякаючись труднощів та не цураючись важкої роботи. Побажав малечі вирости чесними людьми, добрими громадянами своєї держави.

Родина залишилась надзвичайно задоволена таким необхідним для них подарунком.

За інформацією сектору у справах, сім’ї молоді та спорту райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/