back

19 квітня 2017

Загальні збори жителів Богданівської, Даньківської громад

18 квітня на території Богданівської та Даньківської сільських рад відбулися загальні збори громадян. У сходах взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, представники господарюючих суб’єктів Віктор Зоря – керівник СТОВ «Богданівське», Сергій Свириденко – директор СТОВ «Цукровик», депутати районної та місцевих рад.

Під час зустрічі сільські голови: Богданівський – Ярослав Ярославський та Даньківський – Лариса Шило ознайомили присутніх з роботою органів місцевого самоврядування, прозвітували про свою діяльність, стан соціально-економічного розвитку територіальної громади за підсумками 2016 року та перспективи на 2017 рік. В ході зборів виступили представники господарюючих суб’єктів, які прозвітували про роботу у 2016 році, ознайомили із планами на 2017 рік та гарантували подальшу співпрацю з територіальними громадами.

Жителі сіл Богданівської сільської ради активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, забезпечення благоустрою території, обмеження руху великовагового транспорту по вул. Михайлівська та Гагаріна в с. Богданівка, виділення земель в натурі поза межами населених пунктів та інше.

Серед озвучених проблемних питань жителів Даньківської сільської ради такі: ямковий ремонт дороги Онищенків – Малківка (власник – Облавтодор), благоустрою території. Не менш важливою проблемою для жителів є організація вивезення твердих побутових відходів на території сільської ради.

Звертаючись до присутніх, в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський звернув увагу на добровільне об’єднання територіальних громад, наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, роботи закладів культури, освіти, медицини, а також наголосив на подальшій плідній співпраці інвесторів з територіальною громадою з метою наповнення місцевого бюджету, покращення рівня життя сільського населення.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/