back

19 квітня 2017

Загальні збори жителів Яблунівської громади

19 квітня відбулися загальні збори Яблунівської громади. У сході взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, голова районної ради Василь Малик, начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Антоніна Стукалова, заступник начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністарції Ольга Євтушенко, представник господарюючого суб’єкта Олександр Шаманський – заступник генерального директора Українського Аграрного Холдингу з питань соціального розвитку, депутати місцевої ради.

Сільський голова Валентина Піддубна прозвітувала про виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади в 2016 році, ознайомила з плановими завданнями розвитку населених пунктів на 2017 рік, охарактеризувала роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території сільської ради. В ході зборів виступив Олександр Шаманський – заступник генерального директора Українського Аграрного Холдингу з питань соціального розвитку, який прозвітував про роботу у 2016 році та гарантував подальшу співпрацю з територіальною громадою.

В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський підняв питання щодо добровільного об’єднання територіальної громади, його переваги, співпраці громади з інвесторами, щодо наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади.

Голова районної ради Василь Малик наголосив також на необхідності об’єднання територіальної громади.

Мешканці села активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, забезпечення благоустрою території, ямкового ремонту дороги по вул. Яблунева (власник - Облавтодор), організації вивезення твердих побутових відходів на території сільської ради.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/