back

20 квітня 2017

Нарада з суб’єктами господарювання по питанню реалізації інвестиційних проектів на території району

20 квітня в.о. голови райдержадміністрації Денисом Росовським за участю начальника відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності райдержадміністрації Валентини Корнієнко та головного спеціаліста відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності райдержадміністрації Наталії Шульжик проведена нарада з господарюючими суб’єктами, які реалізують інвестиційні проекти на території району.

Були підняті питання виробничо-господарської діяльності підприємств, стан реалізації підприємствами діючих інвестиційних проектів, строки їх завершення та створення нових робочих місць по закінченню реалізації значимих для Прилуцького району інвестиційних проектів, а саме:

• ТОВ «Ресурс Агро» - «Будівництво силосів для зберігання зерна в смт. Мала Дівиця». Обсяг інвестицій освоєних з початку реалізації проекту становить 2,2 млн. грн. Загальна вартість проекту складає 30,0 млн. грн.

• ПАТ «Линовицький цукрокомбінат «Красний» - «Будівництво комплексу з переробки органічних відходів (цукрового жому) в біогаз для виробництва електричної та теплової енергії в смт. Линовиця». Будівництво заводу розпочнеться в травні 2017 року.

Підводячи підсумки наради, в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський наголосив, що будівництво даного заводу є вкрай важливим, перспективним та унікальним для нашого району інвестиційним проектом.

Реалізація проекту вартістю біля 200,0 млн. грн. допоможе розв’язати проблему утилізації жому на цукровому заводі. При цьому електроенергію, вироблену з біомаси планується використати для продажу по «зеленому тарифу».

За інформацією відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/