back

25 квітня 2017

Вітання з передової

Працівники відділів та управлінь райдержадміністрації, районної ради, районні установи, організації, сільські та селищні ради, сільгосппідприємства району з нагоди Світлого Великодного свята провели районну доброчинну акцію “Великодня посилка воїнам Збройних Сил України в зону АТО”. Під час проведення Акції громадою було зібрано близько 2 тонн продукції: предмети одягу, засоби особистої гігієни, продукти харчування та смаколики до свята. Особливо вразила посилка від Івковецької сільської громади. 50 кг меду передав воїнам-землякам житель села Івківці Григорій Степанович Плодієнко, онук якого, Сергій Бакун, теж воював на сході України і 2015 році повернувся додому.

20 квітня громадська організація «ПАТРІОТ ПРИЛУКИ» доправила неодноразову гуманітарну допомогу бійцям, які воюють в зоні АТО, а саме по всьому розмежуванню в Донецькій та Луганській областях.

Бійці, які перебувають у зоні АТО, висловили щиру подяку за надану допомогу усім, хто долучився до її зібрання та доставки. Волонтери передали від бійців східного фронту вітання, світлини та щиру вдячність небайдужим жителям району за допомогу.

СЛАВА УКРАЇНІ !!!

https://legalaid.gov.ua/