back

18 травня 2017

В райдержадміністрації відбулось засідання оперативного штабу з питань підготовки і роботи господарського комплексу та соціальної інфраструктури Прилуцького району до осінньо-зимового періоду

18 травня в приміщенні райдержадміністрації відбулось засідання оперативного штабу з питань підготовки і роботи господарського комплексу та соціальної інфраструктури Прилуцького району до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років. У засіданні штабу взяли участь керівники та представники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ, організацій району, розпорядники бюджетних коштів.

Відкрив засідання штабу в.о. голови районної державної адміністрації Денис Росовський, ознайомивши присутніх з планом роботи чергового засідання районного штабу, наголосив на важливості питань, що будуть розглядатися на сьогоднішньому засіданні. Виступаючі доповіли про стан справ, пов’язаних із забезпеченням сталого проходження опалювального періоду та окреслили шляхи вирішення проблемних питань.

Денис Росовський наголосив, що тільки своєчасно розпочатий та якісно виконаний весь комплекс заходів по підготовці до опалювального періоду може гарантувати стабільну роботу з мінімальною кількістю аварійних ситуацій у осінньо-зимовий період.

За результатами засідання районного оперативного штабу керівники підприємств та установ отримали відповідні доручення по вирішенню даних питань.

За інформацією містобудування архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/