back

22 червня 2017

День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму. Життєписи цих людей – уроки істинної мужності та патріотизму для сучасників.

З нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні біля пам’ятника загиблим воїнам в с. Товкачівка 22 червня проведено покладання квітів за участю в.о. голови райдержадміністрації Дениса Росовського, заступника голови районної ради Наталії Єгорової, голови районної ради ветеранів Валентини Гриценко, ветерана Другої світової війни Михайла Галича, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та районної ради, представників громадських організацій, жителів Товкачівської сільської ради, учнівської молоді та дітей району . Присутні вшанували пам’ять про загиблих земляків у Другій світовій, в антитерористичній операції хвилиною мовчання.

В цей день у районі на флагштоках, адміністративних будівлях, приміщеннях навчальних закладів, закладів охорони здоров’я, культури, приспущені державні прапори України та обмежено проведення розважальних заходів.

Вічна пам'ять загиблим. Честь і слава живим героям!

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/