back

13 липня 2017

Ярмарок китайських інвестицій за кордоном COIFAIR - 2017

21-22 листопада 2017 року в Пекіні відбудеться Ярмарок китайських інвестицій COIFAIR – 2017.

Ярмарок є головною подією в сфері інвестицій Китаю за кордоном. В його рамках організовуються виставки, інвестиційні форуми, презентації проектів, ділові переговори. Головними партнерами є Світовий банк, Світова організація торгівлі та Програма розвитку ООН. Форум об'єднує представників більш ніж зі 100 країн та близько 1000 великих державних і приватних підприємств. У попередніх роках кількість інвестиційних проектів перевищила 2000, а загальна вартість угод досягла 4 млрд. дол. США.

Напрямки та секції роботи COIFAIR-2017 включають електроенергетику, сільське господарство, будівництво, транспорт та зв'язок, машинобудування та металообробку, хімічну та нафтохімічну промисловість, фармацевтику, внутрішню та зовнішню торгівлю, фінанси, кредит, страхування та інше.

Учасники матимуть змогу провести зустрічі і переговори з представниками багатьох китайських і зарубіжних підприємств, вислухати думки експертів в галузі залучення інвестицій, отримати фінансування проектів та досягти реального інвестиційного співробітництва.

За підтримки Посольства України в Китаї на українському стенді буде організовано презентацію «День України».

До участі у колективному стенді України запрошуються представники приватного бізнесу.

При ранньому бронюванні місця в червні-серпні передбачені знижки.

Контактна особа - Сергій Гмиря

тел. (044) 285-70-52;e-mail: [email protected]

https://legalaid.gov.ua/