back

13 липня 2017

Підготовка до опалювального сезону закладів бюджетної сфери Малодівицької громади на часі

13 липня в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів робочу нараду з керівниками відділів освіти; культури, туризму і релігій; містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства та фінансового управління райдержадміністрації по питанню підготовки до зими Малодівицької ЗОШ І-ІІІ ст. і Малодівицького будинку народної творчості.

Обговорено фінансові можливості районного бюджету щодо спрямування коштів на придбання матеріалів для ремонту зовнішньої теплової мережі до вказаних будівель.

На даний час за рахунок інвесторів в котельні Малодівицької школи проводяться роботи по встановленню котла на альтернативних видах палива. Для забезпечення повноцінного функціонування котельні та надання належного рівня послуг з теплопостачання необхідно виконати ремонт зовнішніх тепломереж та їх гідравлічні випробування.

Денис Росовський звернув увагу керівників відділів освіти, культури, туризму і релігій райдержадміністрації на необхідності вчасного проведення тендерних процедур по придбанню матеріалів, необхідних для ремонту тепломережі і на завершенні робіт до 15 вересня поточного року.

За інформацією відділу інформаційної роботи та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/