back

17 липня 2017

Облаштування зони відпочинку «СОСНА»

15 липня за участю в.о голови райдержадміністрації Дениса Росовського, депутата обласної ради Олега Авер’янова, Варвинського селищного голови Валентини Саверська-Лихошва, Ладанського селищного голови Олександра Падалки та директора ТОВ "ПК "ПОЖМАШИНА" Олега Борща відбулося відкриття зони відпочинку "СОСНА" біля смт. Ладан. Завдяки підтримці керівництва ТОВ "ПК "ПОЖМАШИНА" та при участі громадськості було проведено ряд заходів з прибирання та благоустрою даної території: встановлені спортивне обладнання та дитячий ігровий майданчик, облаштовано зону для сімейного відпочинку, звільнено територію від сміття та розчищено акваторію річки Удай.

«Денис Росовський зазначив, - що громада спільними зусиллями може зробити багато добрих справ, відкриття зони відпочинку є яскравий прикладом цьому. Сподіваюсь, це місце буде улюбленим для відпочинку не лише Ладанчан, а й мешканців ближніх населених пунктів.»

«Це перший етап облаштування пляжу – говорить депутат обласної ради Олег Авер’янов - далі планується встановлення гірки для дітей, добудова спортивного комплексу для молоді, та поглиблення і прочищення річки від дикої порослі. Ми маємо велику надію на те, що все що ми робимо буде збережено для наступних поколінь.»

Під час проведення заходу учасники відкриття майданчику продемонстрували свої досягнення у пляжних видах спорту.

Тож, сподіваємось, відпочивальники будуть й надалі підтримувати чистоту та порядок в цьому місті для відпочинку. Як говорить народна мудрість: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/