back

14 липня 2017

«Призов на строкову службу до Національної гвардії»

Відповідно до Указу Президента України від 07 липня 2017 року №178/2017 розпочинається призов на строкову військову службу до Національної гвардії України.

Явці до призовної дільниці Прилуцького об'єднаного міського військового комісаріату для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 1997 року народження, яким в період чергового призову виповниться 20 років, а також громадяни, які народились у 1990-1996 роках народження, у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин.

Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках за адресою: м. Прилуки, вул. Київська, 369.

Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути в Прилуцький об'єднаний міський військовий комісаріат, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

Громадяни, які ухиляються від призову і не з'являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

За інформацією відділу з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/