back

07 серпня 2017

Посилка воїнам Збройних Сил України в зону АТО

До Дня Незалежності України, 21 серпня 2017 року у районі буде проводитись доброчинна акція «Посилка воїнам Збройних Сил України в зону АТО».

Усі посилки будуть направлені для воїнів АТО у тому числі і для наших земляків, що в надскладних умовах героїчно, жертвуючи своїм здоров’ям і життям, захищають нас, бережуть мир та спокій Прилуччини. Допомога буде доставлена волонтерами Прилуччини адресно в зону АТО.

Збір посилок – 21 серпня о 10-00 годині біля приміщення Дідовецького РБК.

Шановні прилучани!

Відчуйте себе частинкою великої України, що виборює свою свободу і суверенітет. Тільки ми разом збережемо цілісність і незалежність нашої держави. Проявіть свою громадянську позицію, приєднуйтесь до надважливої на сьогодні доброчинної справи – допомоги нашим воїнам-героям. Маємо надію, що Ваш внесок наблизить нашу спільну перемогу, верховенство справедливості й добра. В єдності наша сила!

- Долучитися до цієї акції може кожен, хто хоче підтримати нашу армію.

Продукцію та речі: ( овочі: картоплю, моркву, цибулю, зелень, засоби особистої гігієни, цигарки, чай, кава, випічку та ін.) можна приносити до виконкомів сільських, селищних рад до 20 серпня 2017 року.

Телефон для довідок: організаційний відділ райдержадміністрації (04637) 5-01-28, 5-03-68.

https://legalaid.gov.ua/