back

18 вересня 2017

Святкування Дня села на території Малодівицької селищної ради

Осінньої теплої днини 16 вересня і дорослі, і діти масово прямували до центральної площі селища Мала Дівиця. Там відбувалися урочистості з нагоди чергової річниці від дати заснування населеного пункту.

Чимало охочих зібралося переглянути концертну програму, відпочити, поспілкуватися з односельцями.

На захід прибули представники органів влади різних рівнів – в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, депутати обласної ради – Олег Аверʼянов, Віта Солорева, Олена Шинкаренко, представник від ВО «Батьківщина» по 210 округу Сергій Коровченко, депутати селищної ради, директор ТОВ «АгроКІМ» Максим Пономаренко, які звернулися до присутніх з вітальним словом та побажаннями достатку, радості, миру, любові та здоров’я, а селищу – добробуту й подальшого процвітання.

Відкриваючи офіційну частину, з теплими словами привітань до жителів селища та гостей свята звернулася очільник територіальної громади Олена Журавель, яка вручила подарунки жителям в різних номінаціях та побажала односельчанам злагоди, благополуччя, міцного здоров’я, а також розвитку та процвітання селища.

Директор ТОВ «АгроКІМ» Максим Пономаренко, привітавши присутніх зі святом, вручив ФК «Дівиця» газонокосарку.

Представником ВО «Батьківщина» Сергієм Коровченко вручено подарунки 10 жителям в номінації «Вірність професії».

На території проведення заходу працювала спеціальна виставка, де працівники установ селища представили вироби із сала. Всі охочі змогли покуштувати смачненьким.

Зазначимо, що на святі було чимало дітвори. Для них окремо організували зону дозвілля та відпочинку. Дітей розважали аніматори веселими конкурсами, розвагами.

Азартної атмосфери додав розіграш двох лотерей, учасниками якої стали усі бажаючі. Найпривабливішим виграшем було порося.

Гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми, яка була підготовлена силами місцевої художньої самодіяльності. Порадував присутніх виступ заслуженого артиста України Олега Подольського.

Пригощали усіх жителів і гостей свята смачною кашею та пловом. Окрім того, частували морозивом, цукерками, кавуном, пиріжками та солодкими паличками.

Завершилося дійство молодіжною дискотекою та святковим салютом.

Свято вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом і стало імпульсом для подальшої натхненної та плідної роботи на благо рідного селища.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/