back

18 вересня 2017

Святкування Дня села Лісові Сорочинці

Жителі села Лісові Сорочинці 16 вересня традиційно відзначили День села, на який завітали жителі сусідньої громади с. Колісники. Спонсором свята виступило ТОВ «Прилуцький хлібодар».

У своєму виступі Лісовосорочинський сільський голова Ірина Іваншина розповіла про проведену роботу виконкомом сільської ради, досягнення, які складаються із щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Побажала всім миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких.

Привітали лісовосорочинців з Днем села в. о. керівника апарату райдержадміністрації Світлана Александрова, начальник відділу культури, туризму і релігій райдержадміністрації Лариса Ковтун, які підкреслили, що День села – це свято для всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі з особливим колоритом, традиціями і славною історією. У такі свята, як день села, кожен відчуває себе частиною великої родини.

Лісові Сорочинці багаті талантами. Тому гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми, яка була підготовлена силами місцевої художньої самодіяльності. Найбільше оплесків зібрав місцевий дитячий ансамбль.

Після концертної програми гостей та жителів села пригощали смачною польовою кашею, шурпою та іншими смачненькими стравами.

Завершилося дійство молодіжною дискотекою.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/