back

21 вересня 2017

Засідання районної координаційної ради з питань взаємодії суб’єктів соціальної роботи із сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах

21 вересня відбулося засідання координаційної ради з питань взаємодії суб’єктів соціальної роботи із сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах.

У роботі ради взяли участь представники Прилуцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, сектору у справах сім’ї, молоді та спорту, управління соціального захисту населення, відділу освіти райдержадміністрації, медичних закладів, правоохоронних органів.

Директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Дементєва проінформувала про виявлення, проведення оцінки потреб у наданні соціальних послуг сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах, спеціалістами установи.

Фахівці із соціальної роботи центру доповіли про проведену роботу із сім’ями та особами, які перебувають на соціальному супроводі; про зняття сімей та осіб із соціального супроводу протягом 9 місяців 2017 року.

Спеціаліст сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Олена Крашіненко проінформувала про підсумки оздоровлення дітей з сімей різних категорій населення. При підведенні підсумків засідання, заступник ради, Наталія Дементєва звернула увагу відповідних служб на посиленні профілактичної роботи із сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах та з дітьми, схильними до правопорушень.

За інформацією центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

https://legalaid.gov.ua/