back

22 вересня 2017

Виїзна приймальня райдержадміністрації спільно з районною радою на території дідовецької сільської ради

22 вересня в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів виїзну приймальню райдержадміністрації за участю заступника голови районної ради Наталії Єгорової на території Дідовецької сільської ради.

З роз’ясненнями щодо порядку призначення житлових субсидій населенню на опалювальний період 2017 – 2017 років виступила Валентина Колосова – начальник відділу адресних виплат управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

Про зміни в містобудівному законодавстві доповіла Антоніна Стукалова - начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації, головний архітектор району.

Зі змінами в пенсійному законодавстві виступила Наталія Коптєва – начальник відділу обслуговування громадян Прилуцького об’єднаного управління Пенсійного фонду України. З новинами земельного законодавства ознайомила Віта Каленіченко – провідний спеціаліст міськрайонного Управління у Прилуцькому районі та м. Прилуках Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області.

Про врегулювання відносин власності на землю доповіла Ольга Євтушенко – заступинк начальника управління - начальник відділу врегулювання відносин власності та інженерно-технічного забезпечення управління агропромислового розвитку райдержадміністрації.

В. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський підняв питання щодо добровільного об’єднання громад в районі.

В рамках виїзної приймальні проведено особистий прийом громадян Дідовецької сільської ради.

Жителів громади найбільше цікавили питання виплати орендної плати в готівковому вигляді, змін у нормах газопостачання при наданні субсидій, про доходи, які беруться при розрахунку субсидій, людині, яка є працездатною, але не працює та інше.

У ході проведення особистого прийому надані заявникам грунтовні роз’яснення та відповіді.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/