back

22 вересня 2017

Пам’яті, вчителя, спортсмена, друга, батька та чоловіка… Володимира Рибакова

Життя людини – це довгий шлях, сповнений радощів і смутку, труднощів та випробувань, перемог та поразок, успіхів та розчарувань. Такий шлях судилося пройти людині з великої букви – Володимиру Анатолійовичу Рибакову.

Добрий вчитель та ветеран, надзвичайно талановитий організатор та активіст, добрий батько, чуйний та хороший друг. Таким його охарактеризували усі виступаючі під час урочистого відкриття.

Сьогодні, 22 вересня на Линовицькому стадіоні відбулося Спортивне свято, присвячене світлій пам’яті заслуженого вчителя України Володимира Анатолійовича Рибакова.

У вітальному слові голови районної ради Василя Малика, начальника віділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Тетяни Мирводи, Линовицького селищного голови Олександра Назарка, директора Линовицької ЗОШ Віталія Нестерка, заслуженого тренера України з легкої атлетики Михайла Марченка та доньки Володимира Рибакова Маргарити Устюгової було відзначено, що Володимир Рибаков виростив не одне покоління спортсменів і виховав просто хороших учнів, був справжнім учителем, майстром своєї справи, який своєю працею примножував славу Линовиці та Прилуччини.

На святі відбулися нагородження за такими номінаціями «Памятні подарунки гостям», «Найкращий спортсмен» , «Найактивніший спортсмен», «Найкращий викладач». Учасниками свята стали учні Прилуцької, Лубенської, Гребінківської, Пирятинської районних ДЮСШ. Між командами відбулися змагання з дитячої легкої атлетики, легкоатлетичного кросу, естафети, футболу (дитячого та дорослого).

Переможцями у змаганнях стали :

- з дитячої легкої атлетики – Прилуцька ДЮСШ;

- з легкоатлетичного кросу – м. Лубни;

- з футболу між командами Гребінка-Линовиця –Линовиця;

- з дорослого футболу між командами Малківка-Линовиця – Линовиця.

По завершенню всі бажаючі відвідали куліш.

За інформацією відділу інформаційної роботи та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/