back

25 вересня 2017

Святкування Дня села на території Яблунівської сільської ради

23 вересня жителі с. Яблунівка відзначили свято рідного села. Чимало охочих зібралося переглянути концертну програму, відпочити, поспілкуватися з односельцями.

Почалося свято молебнем за загиблими воїнами біля Братської могили, до якої учні місцевої школи поклали власноруч зроблену гірлянду.

На святі були присутні почесні гості – в. о. керівника апарату райдержадміністрації Світлана Александрова, методист районного будинку культури Тетяна Ходаковська, Тетяна Бойко – головний спеціаліст відділу культури, туризму та релігій райдержадміністрації, представник ТОВ «Наташа-Агро» Олег Білецький, депутати сільської ради, які звернулися до присутніх з вітальним словом та побажаннями достатку, радості, миру, любові та здоров’я, а селу – добробуту й подальшого процвітання.

Чи не вся громада зібралась на концертно-розважальну програму, яка відбувалася у будинку культури.

Перше вітальне слово мовила сільський голова Валентина Піддубна, яка побажала односельчанам злагоди, миру, благополуччя, міцного здоров’я, а також розвитку та процвітання селу. Привітала жителів громади, які є найстаршими на селі та найменшим, яким у цьому році виповнився 1 рік, які відсвяткували срібне весілля та народилися в цей день, та вручила подарунки.

Гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми, яка була підготовлена силами місцевої художньої самодіяльності, особливо сподобались виступи учнів місцевої ЗОШ та школи-інтернату. Для наймолодших мешканців було організовано справжнє дитяче свято з веселими розвагами, конкурсами та атракціонами.

Азартної атмосфери додав розіграш лотереї, участь у якій взяло чимало жителів, головний приз - набір каструль (спонсором виступило ТОВ «Наташа-Агро»). Гості та жителі громади могли насолодитися виставкою творчих робіт учнів Яблунівської ЗОШ І-ІІІ ст. та спеціалізованої школи-інтернат з поглибленим вивченням окремих курсів.

“Велика” сільська каша, прохолодні напої, солодощі та смачні шашлики порадували гурманів свята.

Завершилося дійство молодіжною дискотекою.

Свято вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом і стало імпульсом для подальшої натхненної та плідної роботи на благо рідного села.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/