back

25 вересня 2017

День села в Петрівці

23 вересня у центрі села Петрівка незвично людно. І не дивно, адже село святкує День села. З самого ранку місцеві жителі активно готувались до свята, дбайливо прикрашали територію біля будинку культури, організовували місця для дозвілля.

З вітальною промовою до громади звернулася сільський голова Раїса Андруша, яка висловила щиру подяку усім жителям за любов та вірність рідному селу, за внесок у розвиток та добробут, тим, хто не тільки на словах, а й конкретними справами допомагає у благоустрої села, підтриманні порядку, розбудовує та прикрашає село.

Із теплими словами вітань до гостинної Петрівки завітали і почесні гості: в.о. голови райдержадміністарції Денис Росовський, депутат обласної ради Дмитро Даценко, заступник директора з виробництва ТОВ «АгроКІМ» Сергій Душко та побажали всім наснаги для звершення великих справ в ім’я нашого краю, миру, щастя, добра і благополуччя. Усі привітання супроводжувались чудовими піснями та музичними композиціями у виконанні місцевих учасників художньої самодіяльності.

Депутатом обласної ради Дмитром Даценком вручено подарунки місцевим жителям в різноманітних номінаціях та два подарункові сертифікати будинку культури та фельдшерському пункту. На території проведення заходу працювала виставка «Мамина хустка» та музей побуту, де були представлені речі старовини. Азартної атмосфери додав розіграш безпрограшної лотереї, учасниками якої стали усі бажаючі.

Для дітей був організований конкурс «Малюнок на асфальті».

Гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми, яка була підготовлена Малодівицьким будинком народної творчості. Порадував присутніх виступ заслуженого артиста України Олега Подольського. Спонсором даного концерту виступило ТОВ «АгроКІМ».

По закінченню концерту пригощали усіх жителів і гостей свята смачною кашею та солодкими пиріжками. Завершилося дійство молодіжною дискотекою.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/