back

10 листопада 2017

В смт Козелець (Чернігвської області) пройшли заняття з питань організації управління оповіщенням, прийомом та поставкою мобресурсів до військових оргструктур

9 листопада на базі Козелецького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулося показове інструкторсько-методичне заняття з питань організації управління оповіщенням, прийомом та поставкою мобілізаційних ресурсів до військових організаційних структур.

Безпосереднє керівництво заняттям здійснювали начальник мобілізаційного відділу — заступник начальника управління персоналу штабу військ оперативного командування «Північ» полковник Віктор Кузьминський та військовий комісар Чернігівського обласного військового комісаріату полковник Олександр Криворучко.

Основною метою даного заняття було визначено вироблення єдиного розуміння відповідальними посадовими особами органів державної влади, місцевого самоврядування, військових комісаріатів щодо порядку призначення, складу та організації роботи елементів бази мобілізаційного розгортання районного (міського) військового комісаріату, а також обмін досвідом роботи посадових осіб військових комісаріатів області з питань організації управління оповіщенням, прийомом та поставкою мобілізаційних ресурсів до військових організаційних структур.

Було практично відпрацьовано розгортання пунктів збору сільських та селищних рад, відділень прийому техніки, пунктів прийому особового складу під час формування підрозділу територіальної оборони.

До занять долучилися голови (заступники) районних державних адміністрацій, завідуючі відділами (секторами) мобілізаційної та оборонної роботи з питань взаємодії з правоохоронними органами та надзвичайних ситуацій, заступники голів об’єднаних територіальних громад, військові комісари районних (міських) військових комісаріатів області.

Участь у показовому інструкторсько-методичному занятті від Прилуцької райдержадміністрації взяла начальник відділу з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної і мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Оксана Зінець.

За інформацією відділу з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної і мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/