back

20 листопада 2017

У районі розпочався відкритий чемпіонат з волейболу

18 листопада стартував перший етап відкритого чемпіонату з волейболу Прилуцького району. Спортивний захід відбувся за сприяння райдержадміністрації та фінансової підтримки товариства з обмеженою відповідальністю «АГРОКІМ».

До учасників турніру з вітальним словом звернулися завідувач сектору у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації Вікторія Ворчак, заступник директора товариства з обмеженою відповідальністю «АГРОКІМ» Петро Отрошко та ветеран спорту, заслужений тренер України, головний суддя змагання Григорій Павленко.

У турнірі за право виходу до півфіналу боролися команди Прилуцького району та Ічнянщини, зокрема сіл Богданівка, Охіньки, Івківці, Красляни, селищ Ладан, Линовиця, Мала Дівиця, міста Ічні та Парафіївської об'єднаної територіальної громади.

За результатами першого етапу ігор до півфіналу пройшли команди Охіньківської та Івковецької сільських рад, команда міста Ічня та команда Парафіївської об'єднаної територіальної громади. Півфінал чемпіонату, ігри за третє місце та фінал відбудеться 25 листопада.

Неабиякого святкового настрою додало музичне вітання від Марини Шевченко. Урочиста атмосфера відкриття змагання наповнила всіх енергією, завзяттям і принесла справжнє задоволення від спортивного дійства.

За інформацією сектору у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/