back

13 грудня 2017

В райдержадміністрації обговорювали питання забезпечення населених пунктів району містобудівною документацією

12 грудня за участю в.о. голови райдержадміністрації Антоніни Стукалової відбулось засідання архітектурно-містобудівної ради, в ході якого розглянуте питання стану забезпечення населених пунктів району містобудівною документацією.

За інформацією головного спеціаліста відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Оксани Холод сільськими та селищними радами проведено належну роботу в даному напрямку. Так, з початку поточного року розпочато розроблення генеральних планів сіл Голубівка, Сергіївка, Сухоліски, Богданівка, Турківка, Тополя, Глинщина, Пологи, Піддубівка, Тарасівка, Петрівка, Тихе, Петровське, Заїзд, Переволочна, Малківка, Сухоярівка, Сухополова, Пирогівці, Полова, Ярова Білещина. Завершено виготовлення генпланів сіл Замістя та Івківці, які готуються до затвердження найближчим часом. Є співпраця відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації з органами місцевого самоврядування та проектними інститутами у питаннях формування генпланів територій.

Підводячи підсумки засідання, Антоніна Стукалова зазначила, що станом на грудень поточного року території 2 селищ (Линовиця, Мала Дівиця) та 90 сіл забезпечені основою для генеральних планів – топографічними зйомками, що становить 93% від потреби. Також у 42 населених пунктах розробляються генеральні плани, дані роботи планується продовжувати і у 2018 році.

За інформацією відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації.

https://legalaid.gov.ua/