back

13 грудня 2017

Засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

13 грудня в райдержадміністрації відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому було розглянуто ряд питань:

1. Забезпечення стабільної санітарно-епідемічної ситуації в районі. Інформував Халімоненко Олександр Олексійович – головний спеціаліст відділу за дотриманням санітарного законодавства Управління Держпродспоживслужби в Прилуцькому районі та Красноок Павло Миколайович - провідний спеціаліст відділу за дотриманням санітарного законодавства Управління Держпродспоживслужби в Прилуцькому районі.

2. Профілактика нещасних випадків під час роботи в зимовий період. Інформував Боровик Владислав Володимирович – головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері Управління Держпраці у Чернігівській області.

3. Про стан забезпечення пожежної та техногенної безпеки в закладах освіти Прилуцького району. Інформував - Кашуба Роман Володимирович - провідний інспектор Прилуцького МРВ У ДСНС України в Чернігівській області.

4. Щодо профілактики загибелі людей на пожежах. Інформувала Тищенко Віталіна Михайлівна - провідний інспектор Прилуцького МРВ У ДСНС України в Чернігівській області.

5. Щодо облаштування автоматизованих систем раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення у разі їх виникнення (АСРВНС) на об’єктах підвищеної небезпеки Прилуцького району. Інформував Бобошко Юрій Володимирович – головний інспектор Прилуцького МРВ У ДСНС України в Чернігівській області.

6. Щодо суб’єктів господарювання району, які підлягають постійному та обов’язковому обслуговуванню аварійно-рятувальними службами на договірній основі. Інформував Бобошко Юрій Володимирович - головний інспектор Прилуцького МРВ У ДСНС України в Чернігівській області.

7. Проведення аналізу стану реалізації заходів, передбачених «Програмою забезпечення пожежної безпеки на території Прилуцького району на 2016 – 2020 роки. Інформувала Приймак Олена Михайлівна – провідний інспектор Прилуцького МРВ У ДСНС України в Чернігівській області.

За результатами доповідей та з урахуванням обговорення комісія прийняла ряд рішень.

За інформацією відділу з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної і мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/